Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple створила п'ять різних дизайнів для коробки Apple Pencil Pro

Apple створила п'ять різних дизайнів для коробки Apple Pencil Pro

в iCases Blog

Дуже стильні.

Крім нових функцій, таких як жести стиснення, гіроскоп та функція Find My Support, Apple Pencil Pro отримав кумедну упаковку.

Як відзначають Арун Майні та Нікіас Моліна, Apple створила п'ять різних дизайнів коробок для Apple Pencil Pro, на кожній з яких слово «Pro» виконано в унікальному стилі. При покупці Apple Pencil Pro ви отримаєте одну з п'яти різних коробок чином отримаєте одну із п'яти різних коробок.

Серед нових функцій Apple Pencil Pro - можливість згортати аксесуари та викликати палітру інструментів, гіроскоп, що дозволяє Apple Pencil Pro обертатися для точного керування стілусом та пензлем, тактильний зворотний зв'язок при виконанні певних дій, Apple Pencil, можливість знайти Pencil у додатку Find My, коли ви його неправильно поклали.

Apple Pencil Pro коштує 129 доларів США і сумісний лише з новими моделями iPad Pro та iPad Air, анонсованими цього тижня. Лінійка Apple Pencil стала ще складнішою, ніж будь-коли: Apple Pencil першого покоління, Apple Pencil другого покоління та більш дешевий Apple Pencil з портом USB-C.

Додати коментар
Ще статті за темою