Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Goodnotes додає нові функції для роботи з Apple Pencil Pro

Goodnotes додає нові функції для роботи з Apple Pencil Pro

в iCases Blog

Популярний додаток для нотаток Goodnotes оголосив про нові можливості підтримки Apple Pencil Pro, який з'явиться в iPad Pro 2024. Apple Pencil Pro підтримує жести щипка, інструменти пера та кисті з тактильним зворотним зв'язком, підтримує поворот бочки для кращого контролю над формою.

Палітра - це набір інструментів, які з'являються у Apple Pencil Pro у Goodnotes. Вона дозволяє перемикатися між необхідними інструментами, скасовувати їх, а також змінювати штрих, товщину та колір чорнила. Зазвичай доступ до цих функцій здійснюється з панелі інструментів, але панель дозволяє перемикатися між налаштуваннями швидше, не перериваючи робочий процес.

Перові ручки Goodnotes тепер оснащені динамічним чорнилом, потік якого реагує на поворот Apple Pencil. Крім реагування на силу натискання, перова ручка може малювати тонкі або товсті лінії залежно від орієнтації Apple Pencil для природнішого, схожого на перо листи.

Штрихи можуть чергуватись з каліграфічними розчерками, як у справжньої пір'яної ручки, що, на думку Goodnotes, дозволяє надати цифровому письму більш індивідуального характеру. Повертаючи стрижень Apple Pencil Pro, можна точно визначити товщину штриха, а для попереднього перегляду штриха також можна використовувати функцію наведення Apple Pencil.

Додати коментар
Ще статті за темою