Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPad та Mac є додатковими пристроями, а не конкуруючими

iPad та Mac є додатковими пристроями, а не конкуруючими

в iCases Blog

Заявив віце-президент із маркетингу iPad.

Джоанна Стерн із The Wall Street Journal зустрілася з Томом Богером, віце-президентом Apple з маркетингу iPad та Mac, щоб обговорити новий iPad Pro M4. Стерн зосередилася на iPad Pro і MacBook і поставила конкретні питання про те, як Apple розглядає ці два пристрої.

За словами Богера, Apple розглядає iPad Pro та Mac як пристрої, призначені для спільного використання. Ми не розглядаємо їх як конкуруючі пристрої. iPad - це "пристрій, орієнтований на сенсорне керування", у той час як Mac призначений для "непрямих маніпуляцій" за допомогою миші або клавіатури.

"macOS - це зовсім інша обчислювальна парадигма", - продовжив він, відповідаючи на запитання Стерна про можливість запуску додатків для Mac на iPad або Mac із сенсорним екраном. Богер сказав, що багато клієнтів Apple володіють обома пристроями та використовують iPad для «розширення» можливостей Mac за допомогою Continuity.

На питання, чи не передумає Apple щодо Mac із сенсорним екраном, він відповів негативно. І він сказав про це Стерн.

Стерн змінив MacBook на iPad для огляду і сказав, що iPad краще з точки зору портативності, сенсорного управління та підключення до 5G, якого Mac немає. Mac пропонує найкращі варіанти портів (їх кілька), найкраще програмне забезпечення та багатозадачність, більший час автономної роботи та кращу підтримку багатоекранності.

Додати коментар
Ще статті за темою