Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPad Pro М4 (2024): нові функції

iPad Pro М4 (2024): нові функції

в iCases Blog

Від нової технології OLED-дисплея до чіпа M4.

Компанія Apple нарешті оновила iPad Pro. Від нового OLED-дисплея до чіпа M4 – iPad Pro 2024 року, безумовно, вражає. Ми розповіли про найважливіші зміни, на які варто звернути увагу при ухваленні рішення про оновлення.

  • OLED-дисплей - 11- та 13-дюймові iPad Pro оснащені дисплеєм Ultra Retina XDR з тандемною OLED-технологією. Очікуйте більш чітких відображень, глибокого чорного кольору та більшої деталізації у тінях і при слабкому освітленні, а також можливість використання матової нанотекстури для подальшого зменшення відбиття.
  • Чіп M4 - M4 побудований за 3-нм техпроцес другого покоління з трьома або чотирма продуктивними ядрами і шістьма ефективними ядрами; продуктивність CPU в 1,5 рази вище, ніж у M2, а GPU має апаратне прискорення для затінення сітки та трасування променів; M4 також оснащений найпотужнішим на сьогоднішній день нейронним двигуном, здатним виконувати 38 трильйонів операцій за секунду.
  • Тонкий дизайн - при товщині 5,1 мм 13-дюймовий iPad Pro є найтоншим пристроєм, коли-небудь створеним Apple, навіть тоншим за iPod nano. 11-дюймова модель не набагато товща – 5,3 мм, і у обох тонкі рамки, щоб максимально збільшити площу екрану. 11-дюймова модель важить менше фунта, а 13-дюймова трохи важче.
  • Камера - Apple перемістила фронтальну камеру на бік iPad Pro, щоб вона була зручніша для FaceTiming і відеодзвінків при підключенні до клавіатури.
  • Аксесуари - iPad Pro поставляється з новою клавіатурою Magic Keyboard та Apple Pencil Pro. Клавіатура оснащена великим трекпадом з тактильною віддачею, алюмінієвою підставкою для рук та функціональним поруч із регуляторами яскравості та гучності, а Apple Pencil Pro – жестами щипка та тактильною віддачею для вибору інструментів, гіроскопом та підтримкою повороту Apple Pencil для більш точного керування.
  • Віддалені функції - Apple прибрала кілька опцій з останньої моделі iPad Pro: чіп mmWave 5G більше не використовується та обмежується частотою 6 ГГц, а також відсутній слот для SIM-карти, що робить його eSIM тільки для стільникових моделей. Apple також прибрала надширококутну камеру, тому в новій моделі є лише 12-мегапіксельна однооб'єктивна камера та датчик LiDAR. Любителям наклейок також не пощастило. Адже Apple не вкладає у коробку наклейки.

Якщо у вас є iPad Pro M2, M4 не варто оновлювати.

Додати коментар
Ще статті за темою