Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Новий iPad Pro M4 (2024)

Новий iPad Pro M4 (2024)

в iCases Blog

Головне із презентації.

Компанія Apple представила новітні моделі iPad Pro з чіпами M4, OLED-дисплеями Ultra Retina XDR та екранами з нанотекстурою.

Новий iPad Pro має більш тонкий дизайн і випускається з двома розмірами екрану – 11« та 13». 11-дюймова модель має товщину 5,3 мм і важить менше фунта, а 13-дюймова модель має товщину всього 5,1 мм і на 1/4 фунта легша за свого попередника. За словами Apple, це робить новий iPad Pro найтоншим продуктом в історії Apple. Корпус виконаний з графітового листа, логотип Apple – з міді, а тепловий дизайн покращено.

OLED-дисплей Ultra Retina XDR в iPad Pro використовує дві панелі в тандемній конструкції, щоб забезпечити кращу повноекранну яскравість, до 1 000 ніт у SDR та HDR та 1 600 ніт у пікової яскравості HDR. Він забезпечує глибший і реалістичніший чорний колір, більш високу деталізацію в тінях і при слабкому освітленні, покращене відображення та підвищену яскравість, а також кращу чуйність на контент у русі.

Виготовлений за 3-нм технологією другого покоління, чіп M4 оснащений новим двигуном дисплея та апаратно прискореним затіненням сітки та трасуванням променів. Він забезпечує на 50 відсотків вищу продуктивність процесора і вчетверо вищу продуктивність рендерингу порівняно з M2 у попередньому iPad Pro.

12-мегапіксельна фронтальна камера iPad Pro була перенесена на бічну грань пристрою, щоб покращити якість відеодзвінків. Задня камера підтримує запис відео у форматах ProRes та Smart HDR 4. Вона також оснащена адаптивним спалахом TrueTone для кращого сканування документів.

Вперше iPad Pro доступний з дисплеєм із нанотекстурою. Корпус виготовлений із 100% переробленого алюмінію та доступний у сріблястому та чорному кольорі.

Вартість 11-дюймової моделі складає 999 доларів США, а 13-дюймової – 1299 доларів США. Замовити можна вже сьогодні, а у продаж вони надійдуть у середу, 15 травня.

Додати коментар
Ще статті за темою