Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

OpenAI випустить програму для Mac

OpenAI випустить програму для Mac

в iCases Blog

Програма доступна для передплатників ChatGPT Plus з вчорашнього дня.

На заході Spring Update компанія OpenAI оголосила про випуск настільної програми для Mac, як показано на скріншоті нижче. Програма буде доступна передплатникам ChatGPT Plus з вчорашнього дня, а в широкому доступі з'явиться «найближчими кількома тижнями».

«За допомогою простого поєднання клавіш (Option + Space) ви можете миттєво поставити запитання ChatGPT, – йдеться у прес-релізі OpenAI. Крім того, у голосовому режимі ви можете вести голосову розмову з ChatGPT з Mac.

OpenAI вже пропонує додаток ChatGPT для iPhone та iPad і планує випустити версію настільної програми для Windows наприкінці цього року.

OpenAI також оновить веб-інтерфейс ChatGPT, представивши новий головний екран, перероблений макет повідомлень та багато іншого. Компанія заявила, що новий зовнішній вигляд «покликаний стати більш доброзичливим та розмовним».

OpenAI також оголосила, що зробить безкоштовною нову великомасштабну мовну модель GPT-4o; за словами OpenAI, GPT-4o пропонує «інтелект рівня GPT-4», але «швидше і має розширені текстові, голосові та візуальні можливості». Досі користувачі, які не мають підписки на ChatGPT Plus, були обмежені старою моделлю GPT-3.5.

Нещодавно стало відомо, що Apple перебуває на фінальній стадії переговорів з OpenAI про інтеграцію ChatGPT до iPhone, починаючи з iOS 18, анонс якої очікується наступного місяця на WWDC, щорічній конференції розробників Apple. iOS 18 включатиме нові функції штучного інтелекту безпосередньо на пристроях Apple. За чутками, iOS 18 включатиме низку нових функцій штучного інтелекту безпосередньо на пристроях Apple.

Додати коментар
Ще статті за темою