Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Провели перші тести на вигин iPad Pro M4

Провели перші тести на вигин iPad Pro M4

в iCases Blog

Apple вдалося зробити свій найтонший пристрій таким же міцним, як і iPad Pro попереднього покоління M2, який він замінює.

Технічні блогери застосували два різні підходи у своїх випробуваннях нового iPad Pro. Наприклад, JerryRigEverything вирішив перевірити міцність пристрою, застосовуючи тиск вручну і згинаючи його, у той час як MobileReviewsEh вибрав інший метод, використовуючи вимірювач сили та тренажерний зал для створення тиску в обмеженій зоні контакту.

При вигині iPad Pro ззаду в горизонтальному положенні JerryRigEverything зазначив, що пристрій тримався "напрочуд міцно", ніби відбувалося "диво структурної цілісності". Однак при вертикальному тиску iPad Pro не зміг встояти і розбився всередині, виходячи з порту USB-C.

В результаті JerryRigEverything розібрав пристрій, щоб вивчити його внутрішні компоненти, включаючи новий металевий каркас посередині пристрою. Він зазначив, що додавання ще одного каркаса вздовж зарядного порту могло б покращити міцність пристрою.

Експерт дійшов висновку, що центральний каркас нового iPad Pro забезпечує достатню міцність для горизонтальних вигинів і має витримувати щоденне використання у сумці чи рюкзаку. Це підтвердив і експеримент AppleTrack, який показав, що новий iPad Pro залишається міцним, незважаючи на свою тонкість.

Проте залишається малоймовірним, що такі вигини стануть звичайним явищем. Нагадаємо, що в 2019 році Apple визнала наявність невеликих вигинів на своїх пристроях, але стверджувала, що це не впливає на їхню продуктивність. Незважаючи на це деякі користувачі були стурбовані можливими дефектами в дорогих пристроях.

Додати коментар
Ще статті за темою