Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Наступний iPad Air буде з чіпом M3

Наступний iPad Air буде з чіпом M3

в iCases Blog

У наступному iPad Air від Apple використовуватиметься процесор M3, згідно з інформацією, опублікованою сьогодні на сайті X приватним акаунтом, що має досвід поширення точної інформації про плани Apple.

Минулого тижня Apple анонсувала останні моделі iPad Air із чіпом M2. Дві нові 11- та 13-дюймові моделі прийдуть на зміну попередньому 10,9-дюймовому iPad Air з чіпом M1, який був випущений у 2022 році. Apple також анонсувала нову модель M4 iPad Pro, яка, за чутками, донедавна працювала на чіпі M3.

Чутки говорять про те, що Apple планує залишити iPad Air на крок позаду iPad Pro у плані покоління процесорів. Враховуючи останні анонси, поки що рано розмірковувати про майбутні покоління iPad Air, але чутки говорять про те, що Apple планує представити 10,8-дюймовий OLED iPad Air, і цей планшет може з'явитися між 2026 і 2028 роками.

За словами Apple, новий iPad Air приблизно на 50% швидше за попередній iPad Air з процесором M1 і втричі швидше за iPad Air з A14 Bionic. Як і його попередник, iPad Air коштує 599 доларів США, а 13-дюймовий – 799 доларів США.

*Ціни з офіційного сайту.

Додати коментар
Ще статті за темою