Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У мережі з'явилися фотографії, що підтверджують майбутній дисплей у HomePod

У мережі з'явилися фотографії, що підтверджують майбутній дисплей у HomePod

в iCases Blog

Ще одне зображення компонента екрану, імовірно призначеного для HomePod з дисплеєм, було надано сьогодні Kosutami, джерелом, яке в минулому демонструвало компоненти HomePod і відкинуло прототип Apple.

На зображенні показано круглий блискучий скляний компонент, який буде розташовуватися на верхній частині HomePod і має той самий дизайн, що і поточний HomePod стандартного розміру. Компонент замінить поточний сенсорний/хвильовий інтерфейс, а Костамі в минулому припустив, що РК-дисплей буде злегка зігнутий.

Чутки про HomePod з дисплеєм ходять з 2021 року, і, судячи з усього, Apple працює над кількома продуктами. Найпростішим із них є HomePod, про який згадував Костамі та інші витоки, який, судячи з усього, являє собою не більше ніж звичайну колонку зі скляним сенсорним екраном. На дисплей буде виводитися інформація з Apple Music, наприклад, відтворена пісня, а також SharePlay та інші функції.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple розробляє колонку HomePod з дисплеєм, схожим на iPad, і вбудованою камерою, а також HomePod з екраном, прикріпленим до роботизованої руки. У 2023 році аналітик Мінг-Чі Куо заявив, що Apple випустить HomePod із 7-дюймовим дисплеєм у 2024 році, але, судячи з усього, наразі це не так.

Поки не зовсім зрозуміло, коли з'явиться оновлений HomePod, і цілком можливо, що Apple все ще експериментує з різними варіантами дизайну. Однак можливість появи HomePod із сенсорним РК-екраном у тому ж дизайні, що й у нинішньої моделі, не здається надуманою, і цілком імовірно, що такий продукт може з'явитися в недалекому майбутньому.

Додати коментар
Ще статті за темою