Новинка в iCases! Аксессуары для качественной и удобной съемки контента 📸 В каталог

 

Бесплатная доставка Новой Почтой при заказе аксессуаров на сумму от 999 грн 🤑

 
Tesla добавила в автомобили поддержку Apple Music и игр из Steam

Tesla добавила в автомобили поддержку Apple Music и игр из Steam

в iCases Blog

Сервис работает через стандартную мультимедиа Tesla и доступен только для подписчиков Premium Connectivity.

Виробник автомобілів Tesla випустив святкове оновлення програмного забезпечення, яке запроваджує підтримку Apple Music. Відповідно до повідомлень у Twitter, оновлення 2022.44.25 дозволяє власникам Tesla отримувати доступ до своїх облікових записів Apple Music безпосередньо у своїх автомобілях.

Транслюйте понад 100 мільйонів пісень та 30 000 плейлистів без реклами. Слухайте всю свою бібліотеку, відкривайте для себе нову музику та налаштовуйтесь на радіостанції у прямому ефірі. Щоб отримати доступ до Apple Music, натисніть значок Apple Music у Application Launcher, відскануйте QR-код за допомогою мобільного пристрою та увійдіть до системи за допомогою ідентифікатора Apple ID.

Були натяки на те, що підтримка Apple Music була неминуча, коли на виставці Tesla в Автомобільному музеї Петерсена в Лос-Анджелесі було представлено автомобіль із встановленим додатком Apple Music.

Інтеграція з Apple Music була особливістю, давно бажаною власникам Tesla, і передплатники Apple Music, яким потрібний доступ, можуть встановити новітнє програмне забезпечення, щоб отримати його.

Добавить комментарий
Еще статьи по теме