Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

15-дюймовий MacBook Air може вийти вже на початку квітня

15-дюймовий MacBook Air може вийти вже на початку квітня

в iCases Blog

Повідомив аналітик Display Supply Chain Consultants Росс Янг.

Ланцюжок поставок Apple почав виробництво панелей для нового 15,5-дюймового MacBook Air цього місяця, за словами аналітика індустрії дисплеїв Росса Янга, який має дуже хороший послужний список чуток про майбутні продукти Apple за останні кілька років.

У твіттері, опублікованому сьогодні зі своїми передплатниками, Янг сказав, що очікує, що новий MacBook Air вийде "на початку квітня", з огляду на те, що виробництво дисплеїв наразі ведеться, але можливо, що оголошення та попередні замовлення можуть відбутися раніше. Apple часто проводить весняний захід, щоб анонсувати нові продукти, наприклад, у березні 2022 року і квітні 2021 року.

Новий 15-дюймовий розмір дисплея буде найбільшим в історії для MacBook Air і, імовірно, його пропонуватимуть разом з наявною 13-дюймовою моделлю. Поточний 13-дюймовий MacBook Air із чипом M2 було випущено в липні 2022 року, його ціна починається від 1199 доларів.

Янг не надав жодних додаткових подробиць про нову модель, зокрема про те, чи буде вона оснащена чипом M2 або чипом M3 наступного покоління на базі 3 нм, про що Apple ще не анонсувала. Партнер Apple з виробництва мікросхем TSMC почав масове виробництво 3-нанометрових чіпів у грудні, але неясно, чи буде чіп M3 готовий до квітня.

Запуск 15-дюймового MacBook Air з чіпом M2 цієї весни був предметом суперечок, враховуючи, що Apple також, за чутками, планує оновити MacBook Air з чіпом M3 наприкінці цього року, і між цими оновленнями в цьому сценарії буде лише близько шести-вісім місяців. У міру наближення випуску нових моделей MacBook Air, ми сподіваємося, що додаткові чутки допоможуть прояснити ситуацію.

Янг є генеральним директором Display Supply Chain Consultants (DSCC). У минулому він точно розкрив, що iPhone 13 Pro і високоякісні моделі MacBook Pro будуть оснащені ProMotion, що iPad mini шостого покоління буде оснащений 8,3-дюймовим дисплеєм, що поточний MacBook Air матиме трохи більший 13,6-дюймовий дисплей і багато іншого.

Додати коментар
Ще статті за темою