Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple додала в iOS 16.4 голосову ізоляцію для стільникових дзвінків

Apple додала в iOS 16.4 голосову ізоляцію для стільникових дзвінків

в iCases Blog

Ізоляція розставить пріоритети вашому голосу і блокуватиме навколишній шум.

Згідно з недавніми нотатками, опублікованими компанією Apple, у майбутньому публічному випуску iOS 16.4 з'явиться функція ізоляції голосу під час стільникових дзвінків. Ця нова функція віддає пріоритет голосу користувача, блокуючи навколишній шум, що дає змогу вести чіткіші телефонні розмови, в яких обидва співрозмовники чують один одного чіткіше.

Функція ізоляції голосу вже доступна для VoIP-дзвінків у таких додатках, як FaceTime і WhatsApp, на пристроях під управлінням iOS 15 або macOS Monterey чи пізнішої версії. Вона була розроблена для поліпшення якості мікрофона за рахунок зниження фонового шуму під час дзвінків. Однак досі вона не була доступна для розмов стільниковим зв'язком, і не було способу поліпшити якість дзвінків під час таких викликів.

Щоб увімкнути функцію Voice Isolation під час дзвінка FaceTime, користувачі можуть активувати центр управління, натиснути на опцію Mic Mode і вибрати опцію Voice Isolation. Можливо, функція може бути активована аналогічним чином для голосових викликів.

Крім ізоляції голосу, iOS 16.4 також міститиме нові емодзі, Push-повідомлення для веб-додатків, виправлення помилок для HomeKit, оптимізацію виявлення збоїв і багато іншого.

Додати коментар
Ще статті за темою