Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple готує Apple Watch Ultra зі збільшеним дисплеєм

Apple готує Apple Watch Ultra зі збільшеним дисплеєм

в iCases Blog

Вийдуть у 2024 році.

Нові Apple Watch Ultra з великим 2,1-дюймовим дисплеєм будуть випущені в 2024 році, згідно з сьогоднішнім тайванським виданням DigiTimes з посиланням на галузеві джерела. Це пов'язано з інформацією, якою минулого місяця поділився Джефф Пу, технічний аналітик гонконгської інвестиційної фірми Haitong International Securities.

Поточні Apple Watch Ultra мають близько 1,93-дюймового дисплея, тому модель 2024 матиме майже на 10% більший екран і, ймовірно, стане першими Apple Watch із корпусом понад 50 мм. Очікується, що новий Ultra також стане першим годинником Apple Watch, який прийме технологію відображення microLED, що призведе до підвищення яскравості, зниження енергоспоживання та покращення коефіцієнта контрастності в порівнянні з поточними моделями з OLED-дисплеями.

Незрозуміло, чи заплановано оновлення Apple Watch Ultra на 2023 рік.

Тайванська дослідницька фірма TrendForce повідомила, що технологія microLED може дозволити Apple пропонувати майбутні продукти з «революційними інноваціями в продуктах», починаючи від складних та прокатних моделей iPhone до повністю прозорих окулярів доповненої реальності.

Витрати виробництва мікросвітлодіодних дисплеїв нині високі, тому перехід Apple на технологію, мабуть, займе багато років.

Тим часом Apple все ще завершує перехід на OLED-дисплеї у своїй лінійці продуктів. Першим пристроєм Apple з OLED-дисплеєм були Apple Watch у 2015 році, тоді як iPhone почав переходити на OLED у 2017 році. Ходять чутки, що перші моделі MacBook Air та iPad Pro з OLED-дисплеями будуть випущені у 2024 році.

Додати коментар
Ще статті за темою