Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple Maps запускає нову функцію паркування у США та Канаді

Apple Maps запускає нову функцію паркування у США та Канаді

в iCases Blog

Хочеться вірити, що скоро функціонал буде доступний і у нас.

У партнерстві з паркувальною платформою SpotHero Apple Maps тепер надає інформацію про паркування для більш ніж 8000 місць у США та Канаді. Наявність паркування можна відфільтрувати залежно від зарядки електромобілів, доступності інвалідних візків і багато чого іншого.

На iPhone користувачі можуть відкрити застосунок Apple Maps і знайти популярне місце, як-от Медісон-сквер-гарден у Нью-Йорку або Scotiabank Arena в Торонто, натиснути кнопку "Ще" в картці місця, натиснути на опцію "Парковка" в меню, а також продовжити пошук і бронювання найближчого паркінгу на вебсайті SpotHero, SpotHero говорить, що ця функція також буде доступна на Mac.

У 2019 році Apple почала випускати оновлений застосунок Maps з детальнішою інформацією, поліпшеною навігацією, спеціально розробленими 3D-моделями популярних визначних пам'яток, захопливими покроковими пішохідними маршрутами, що ґрунтуються на доповненій реальності, і багатьом іншим. Нова функція паркування - це ще один крок до мети Apple зробити додаток універсальним ресурсом для навігації.

Додати коментар
Ще статті за темою