Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple може прийняти гібридну технологію OLED

Apple може прийняти гібридну технологію OLED

в iCases Blog

Що дозволяє робити більш тонкі iPad до 2024 року.

Згідно з новим звітом, опублікованим сьогодні (через DigiTimes), до 2024 Apple може впровадити "гібридну" технологію OLED в iPad, яка може дозволити використовувати більш тонкі пристрої при одночасному зниженні виробничих витрат.

Поєднуючи жорсткі OLED-скляні підкладки з гнучкою тонкоплівковою інкапсуляцією OLED, гібридна технологія OLED робить OLED-панелі тоншими, ніж жорсткі OLED-панелі. Повідомляється, що цей процес пов'язаний з нижчими виробничими витратами, ніж гнучкі OLED-панелі, тому що він не вимагає шару підсвічування.

Посилання на гібридну технологію OLED вперше з'явилося в серпневому звіті корейського видання The Elec, в якому також говорилося, що Apple може прийняти її в iPad до 2024 року. Однак у цьому звіті стверджувалося, що Apple віддає перевагу гібридним OLED-панелям, які він використовує у своїх моделях iPhone, тому що гнучкі панелі мають тенденцію помітно «розім'ятися», особливо при великих розмірах екрану.

Повернення чуток з'являється в контексті звіту про те, що Apple привела в свій ланцюжок постачання ще одного виробничого партнера, який, ймовірно, братиме участь у майбутніх оновленнях 12,9-дюймових iPad Pro і MacBook Pro.

Тайванська технологія поверхневого монтажу (Taiwan SMT) візьме на себе процес SMT для міні-світлодіодного підсвічування 12,9-дюймового iPad Pro і MacBook Pro, вперше ставши виробником ланцюжка поставок Apple, згідно з галузевими джерелами.
У звіті стверджується, що Apple внесла фінансовий внесок у зусилля Taiwan SMT з розширення своїх виробничих потужностей, при цьому деяке обладнання призначене для процесу SMT для міні-світлодіодного підсвічування, чого складніше досягти, ніж стандартне світлодіодне підсвічування, так як перше включає використання більшого кількості міні-світлодіодних чіпів.

В даний час єдиними пристроями Apple, що використовують міні-LED, є 14-дюймовий та 16-дюймовий MacBook Pro і 12,9-дюймовий iPad Pro. Очікується, що всі три пристрої будуть оновлені чіпами M2 до кінця року.

Очікується, що Apple продовжить використовувати технологію міні-світлодіодного підсвічування доти, доки гібридна технологія OLED не дозріє і не буде готова до комерціалізації, що навряд чи станеться до 2024 року.

Додати коментар
Ще статті за темою