Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple може розширити виробництво MacBook у Таїланді

Apple може розширити виробництво MacBook у Таїланді

в iCases Blog

Оскільки компанія продовжує диверсифікувати свій ланцюжок постачання.

За словами аналітика Мін-Чі Куо, Apple може розширити виробництво MacBook у Таїланді в майбутньому, оскільки компанія продовжує диверсифікувати свій ланцюжок поставок.

У серії твітів сьогодні Куо сказав, що основним місцем виробництва майбутніх MacBook від Apple за межами Китаю може бути Таїланд. Куо зазначив, що весь асортимент моделей Apple MacBook Air і MacBook Pro зараз збирається на китайських заводах.

Куо сказав, що Apple планує збільшити постачання продукції в США з некитайських заводів протягом наступних 3-5 років, але незрозуміло, чи включатиме це MacBook, зібрані в Таїланді протягом цього періоду часу. Давній постачальник MacBook від Apple Quanta Computer розширює свою діяльність у Таїланді протягом останніх кількох років.

За останні кілька років Apple розширила свій ланцюжок поставок за межі Китаю, при цьому деяка продукція зараз відбувається на заводах в Індії та В'єтнамі. Куо сказав, що ця диверсифікація допомагає Apple уникнути таких ризиків як тарифи США на китайський імпорт.

Додати коментар
Ще статті за темою