Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple починає пробне виробництво iPhone 14

Apple починає пробне виробництво iPhone 14

в iCases Blog

А масове виробництво компанія планує у серпні.

Новини з Китаю свідчать, що Apple вже планує виробництво. За даними IThome, Apple починає пробне виробництво iPhone 14 і масово вироблятиме його наступного місяця.

Продажі iPhone 13 були позитивними, аналітики Уолл-стріт вважають, що iPhone 14, як очікується, буде продаватися ще краще. Хоча є й інша думка:

З більш слабкою економікою та інфляційними силами, що споживають бюджети, споживачі можуть бути більше побоюватися покупки майбутньої інновації Apple в області iPhone восени, можливо, чекаючи, поки це економічне пекло пройде, перш ніж зробити таку покупку, сказав Уайт у записці для клієнтів.

Незважаючи на те, що загальний обсяг продажів смартфонів у всьому світі знизився, поточна лінійка Apple є лідером на ринку. Продажі в Китаї залишаються особливо високими. Ще в червні локдауни COVID-19 почали слабшати, і країна відсвяткувала свято шопінгу. Заявив аналітик Кріш Санкар, цей різкий відскок споживчого попиту в Китаї допоміг iPhone 13 зберегти свій імпульс на цьому кінці свого життєвого циклу.

Видання IThome також згадує, що компанія дала своїм постачальникам трохи вищий прогноз продажів, ніж торік. Оскільки виробництво почнеться наступного місяця, ми повинні очікувати, що Apple оголосить про свій новий флагманський пристрій на основному заході у вересні.

Додати коментар
Ще статті за темою