Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple має намір перенести налаштування екрана блокування в стилі iPhone на iPad

Apple має намір перенести налаштування екрана блокування в стилі iPhone на iPad

в iCases Blog

За чутками від інсайдерів.

Якщо ви є користувачем iPad, на вас чекає оновлення iPadOS 17. Згідно з останніми витоками, нова операційна система дозволить користувачам налаштовувати екран блокування iPad так само, як вони можуть налаштовувати екран блокування iPhone.

Це чудова новина для користувачів iPad, які давно хотіли отримати більше можливостей для налаштування своїх пристроїв. Нове оновлення також дасть змогу користувачам змінювати шпалери на екрані блокування, додавати віджети і змінювати розташування повідомлень.

Витік інформації свідчить про те, що Apple намагається наблизити iPad до iPhone в плані функціональності та дизайну, що не дивно, враховуючи, що iPhone - найпопулярніший продукт Apple, і компанія вже деякий час намагається уніфікувати екосистему своїх пристроїв. Це не дивно, враховуючи, що iPhone - найпопулярніший продукт Apple, і компанія вже давно прагне уніфікувати екосистему своїх пристроїв.

Нові можливості налаштування роблять iPad продуктивнішим. Віджети для календаря, погоди та інших додатків тепер можуть бути додані прямо на екран блокування, що дасть змогу користувачам легко відстежувати свій розклад без необхідності розблокувати пристрій.

Додати коментар
Ще статті за темою