Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple не буде ремонтувати крадені iPhone

Apple не буде ремонтувати крадені iPhone

в iCases Blog

Не зрозуміло лише те, чому раніше цього не зробили.

iPhone, про який повідомляється, що він крадений в галузевій базі даних, не може бути відремонтований у Apple Store відповідно до нової політики компанії.

Це означає, що люди повинні бути обережними з тими, у кого вони купують. Якщо вони укладуть угоду на пристрої, який викрадений, вони, можливо, не зможуть його відремонтувати.

Коли хтось приносить зламаний iPhone в Apple Store або авторизований постачальник пристроїв, його IMEI, як повідомляється, буде звірятися в реєстрі пристроїв GSMA, базі даних, яка відстежує, втрачені або вкрадені телефони.

"Якщо технічний спеціаліст Apple бачить у своїх внутрішніх системах MobileGenius або GSX повідомлення про те, що пристрій був оголошений зниклим, йому доручено відмовитися від ремонту, згідно з запискою Apple, опублікованою в понеділок", - повідомляє MacRumors.

Офіційного пояснення немає, чому Apple так довго чекала, щоб припинити ремонт пристроїв, які, як повідомляється, були втрачені до реєстру пристроїв GSMA.

Одна з можливих причин полягає в тому, що той, хто неусвідомлено купує вкрадений iPhone, також є жертвою цієї ситуації. Вони не вкрали пристрій - вони купили лише уживаний iPhone. Вони дізнаються, що його вкрали, виявивши, що його не можна відремонтувати. Політика не карає злодіїв, лише людей, яких вони обманюють.

І, можливо, Apple тепер передумала як спосіб відмовити людей від покупки уживаних iPhone у незнайомців.

Додати коментар
Ще статті за темою