Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple не працює над новим HomePod Mini

Apple не працює над новим HomePod Mini

в iCases Blog

За словами Марка Гурмана з Bloomberg.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple, найімовірніше, не працює над новою версією розумної колонки HomePod.

В останньому випуску свого інформаційного бюлетеня "Power On" Гурман пояснив, що, на його думку, Apple "активно працює" над наступником HomePod mini:

Після дебюту нового повнорозмірного HomePod багато користувачів почали запитувати про оновлення міні-моделі. Але на даний момент я не вірю, що Apple активно працює над таким продуктом. Останній HomePod не містить жодних основних нових функцій, яких ще немає в міні за 99 доларів, тому немає очевидної причини оновлювати модель. Звісно, було б непогано отримати більше кольорів, дешевшу ціну та кращий звук і мікрофони, але реальні поліпшення, імовірно, необхідно внести на задній частині - з інтеграцією Siri та застосунку.

HomePod mini було анонсовано в жовтні 2020 року на заході Apple iPhone 12. Менш ніж через півроку Apple припинила випуск оригінального HomePod, залишивши HomePod mini єдиним розумним динаміком компанії до цього тижня, коли Apple перезапустила повнорозмірний форм-фактор HomePod.

Нещодавно представлений HomePod пропонує велику кількість функцій, які раніше були ексклюзивними для HomePod mini, включно з чипом Apple Watch S-серії, надширокосмуговим чипом U1, підтримкою різьблення, датчиком температури й вологості та великою сенсорною поверхнею з підсвічуванням, що освітлюється від краю до краю.

У серпні 2022 року Гурман сказав, що Apple розглядає можливість запуску оновленої версії HomePod mini в майбутньому, але він не надав конкретних часових рамок або докладної інформації про потенційні нові функції. Він сказав, що оновлення навряд чи буде "супервражаючим", припускаючи, що будь-які зміни в молодшому браті HomePod будуть незначними, але ці плани тепер, схоже, були відкладені.

Додати коментар
Ще статті за темою