Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple перенесе частину виробництва iPad до Індії

Apple перенесе частину виробництва iPad до Індії

в iCases Blog

У рамках скорочення залежності від Китаю.

Apple розглядає можливість виробництва деяких своїх iPad в Індії, оскільки вона працює над скороченням своєї залежності від Китаю, повідомляє CNBC. Apple обговорювала перенесення деяких виробників iPad до Індії з індійськими чиновниками, але є перешкоди, які потрібно подолати, такі як виробничий досвід.

До цього часу не було встановлено жодних "конкретних планів", але обговорення продовжуються, і Apple мотивована розширити виробництво в країнах за межами Китаю. Джерела, які говорили з CNBC, попередили, що в Індії не вистачає «високопрофесійних талантів і людей, які мають досвід створення дуже складних пристроїв», що може уповільнити зусилля Apple.

Перехід деяких похідних продуктів до Індії був планом Apple з 2017 року. Компанія почала з виробництва деяких старих моделей iPhone, таких як iPhone SE, у країні, і повільно нарощувала виробництво iPhone. Запуск моделей iPhone 14 ознаменував вперше, коли Apple використовувала Індію для виробництва флагманських iPhone, а деякі моделі iPhone 14 зібрані в Індії.

Постачальник Apple Foxconn також інвестує в Індію, і Apple, як то кажуть, планує виробити близько 25 відсотків iPhone в Індії до 2025 року. Інші постачальники Apple, такі як Wistron та Pegatron, розширили свою діяльність в Індії, щоб допомогти Apple розширити виробництво за межами Китаю в рамках довгострокової мети.

Apple піддалася критиці за те, що вона покладалася на Китай, який став серйозною проблемою в 2022 році зі зростанням напруженості між США і Китаєм і локдаунами COVID-19, що продовжуються в країні. В даний час моделей Apple iPhone 14 Pro не вистачає через обмеження на виробничих потужностях Foxconn, які призвели до заворушень та протестів працівників.

У листопаді Apple підтвердила, що постачання iPhone 14 Pro і Pro Max будуть нижчими, ніж очікувалося, через проблеми на заводі Foxconn. Foxconn відповідає за виробництво приблизно 70 відсотків моделей iPhone 14 Pro. В результаті Apple може побачити значний удар по доходах від відпусток, і очікується, що постачання повернуться до нормального стану не раніше кінця грудня.

У той час як Apple працює над скороченням своєї присутності в Китаї протягом багатьох років, The Wall Street Journal заявив минулими вихідними, що плани Apple перенести виробництво в інші країни, такі як Індія та В'єтнам, прискорилися. Apple говорить своїм постачальникам "активніше планувати" складання iPhone в інших країнах.

Додати коментар
Ще статті за темою