Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple планує екранізувати книгу Майкла Льюїса, яка ще не вийшла

Apple планує екранізувати книгу Майкла Льюїса, яка ще не вийшла

в iCases Blog

Про криптобіржу FTX та її засновника Сема Бенкмана-Фріда.

Apple близька до угоди з книжкових прав на історію Майкла Льюїса щодо падіння підприємця Сема Бенкмана-Фріда та його криптовалютної торгової платформи FTX, повідомляє Deadline.

Автор Moneyball, The Big Short та The Blind Side провів шість місяців, щоб Bankman-Fried, перш ніж його криптобіржа впала на початку цього місяця. Bankman-Fried подав у відставку з посади генерального директора FTX, яка колись вважалася вартістю до 26 мільярдів доларів, перш ніж подала заяву про банкрутство відповідно до глави 11, на тлі звинувачень у шахрайстві та неправильному поводженні із коштами клієнтів.

Оскільки історія, як очікується, перетвориться на художній фільм, джерела Deadline прив'язують угоду до середини семи цифр. Якщо Apple успішно закриється, звіт передбачає, що вона переможе конкуренцію таких компаній, як Amazon і Netflix.

Книга Льюїса спробує пояснити падіння криптоімперії Бенкмана-Фріда, яка змусила його виставити свій курорт на Багами на продаж. В даний час він та FTX знаходяться під слідством у США та інших країнах за можливі порушення цінних паперів. Вибух FTX також призвів до того, що на знаменитостей Тома Бреді та Ларрі Девіда подали до суду за їхню участь у його просуванні.

Додати коментар
Ще статті за темою