Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple планує випустити MacBook Air 15" у квітні

Apple планує випустити MacBook Air 15" у квітні

в iCases Blog

За словами аналітика Росса Янга.

Apple планує випустити новий MacBook Air з великим 15-дюймовим дисплеєм у квітні, за словами аналітика індустрії дисплеїв Росса Янга. Очікується, що ноутбук живитиметься від чіпа M2 і, найімовірніше, підтримуватиме Wi-Fi 6E і Bluetooth 5.3.

Поки чекаємо на анонс нового MacBook Air, ось підсумки п'яти нових функцій, які, за чутками, були або, ймовірно, будуть включені.

15-дюймовий дисплей

Очікується, що новий MacBook Air буде оснащений великим 15,5-дюймовим дисплеєм, який стане найбільшим для ноутбука. Поточний MacBook Air має 13,6-дюймовий дисплей, а ноутбук пропонувався в 11-дюймовому розмірі багато років тому.

З чуток, новий 13-дюймовий MacBook Air з OLED-дисплеєм буде запущено в 2024 році, очікується, що 15-дюймова модель матиме традиційний РК-дисплей.

Чіп M2

Як і 13-дюймовий MacBook Air, 15-дюймова модель, як повідомляється, буде доступна з чипом M2. Apple каже, що чип M2 має на 18% швидший процесор, до 35% швидший графічний процесор і до 40% швидший Neural Engine порівняно з чипом M1.

Аналітик Apple Мін-Чі Куо торік заявив, що 15-дюймовий MacBook з чипами M2 і M2 Pro буде випущений у другому кварталі 2023 року або пізніше. Цікаво, що Куо сказав, що цей MacBook може не мати бренду Air. На суто спекулятивній основі можливо, що Apple зможе випустити 15-дюймовий MacBook, який розташований між MacBook Air і MacBook Pro, але плани Apple ще належить побачити.

Більш тривалий час автономної роботи

Завдяки 15-дюймовому дисплею новий MacBook Air матиме більше шасі, що дасть змогу збільшити батарею та збільшити час автономної роботи.

Apple каже, що 13-дюймовий MacBook Air з чипом M2 працює до 18 годин на зарядку, тому, можливо, 15-дюймова модель може наблизитися до 20-годинної позначки. Силієві чипи Apple, як і раніше, мають найкращу в галузі продуктивність на ват.

Wi-Fi 6E

Хоча 13-дюймовий MacBook Air з чипом M2 обмежений Wi-Fi 6, є велика ймовірність того, що 15-дюймовий MacBook Air буде оновлений до Wi-Fi 6E. Минулого місяця Apple вже оновила Mac mini чипом M2 і Wi-Fi 6E.

Wi-Fi 6 працює в діапазонах 2,4 ГГц і 5 ГГц, тоді як Wi-Fi 6E також працює в діапазоні 6 ГГц, забезпечуючи вищу швидкість бездротового зв'язку, меншу затримку і менші перешкоди сигналу. Щоб скористатися цими перевагами, пристрій має бути під'єднаний до маршрутизатора Wi-Fi 6E, який доступний від таких брендів, як TP-Link, Asus і Netgear.

Наразі Apple додала підтримку Wi-Fi 6E до жменьки пристроїв, включно з останньою версією iPad Pro, 14-дюймовим і 16-дюймовим MacBook Pro і Mac mini.

Bluetooth 5.3

Apple додала Bluetooth 5.3 до кількох своїх новітніх пристроїв, і 15-дюймовий MacBook Air може стати наступним у черзі, щоб отримати підтримку.

Bluetooth 5.3 пропонує такі переваги, як підвищення надійності та енергоефективності, згідно з Bluetooth SIG, організацією, що стоїть за стандартом. Bluetooth 5.3 також може прокласти шлях для нового MacBook Air для підтримки LE Audio в кінцевому підсумку для поліпшення якості звуку, збільшення часу автономної роботи і багато чого іншого, якщо Apple вирішить його реалізувати.

Раніше на цьому тижні Apple подала новий список продуктів Bluetooth 5.3. У заявці не згадуються будь-які конкретні продукти, але вона посилається на попередній список, пов'язаний з macOS, припускаючи, що подача може бути пов'язана з майбутніми комп'ютерами Mac будь-якого роду.

Додати коментар
Ще статті за темою