Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple вимагає видалення функції NFT-відправки з Coinbase Wallet

Apple вимагає видалення функції NFT-відправки з Coinbase Wallet

в iCases Blog

Через суперечку про покупку у додатку.

Автори популярного додатку NFT і криптовалют Coinbase Wallet заявили, що Apple зажадала видалення функції NFT-відправки з програми через суперечку про покупку в додатку. Команда Apple App Store, мабуть, повідомила Coinbase, що "плата, необхідна для відправки NFT, має бути оплачена через покупку у додатку".

Apple хотіла скоротити транзакції, що, за словами Coinbase Wallet, схоже на те, що Apple намагається знизити плату за кожен електронний лист, надісланий через Інтернет. Епл просить щось, що неможливо, тому що система покупок у додатку спочатку не підтримує криптовалюту.

Творці Coinbase Wallet кажуть, що Apple не схвалить оновлення програми до тих пір, поки функцію відправки NFT не буде відключено, а видалення цієї функції ускладнить користувачам iPhone, у яких є NFT, перенесення NFT на інші гаманці або дарувати NFT друзям чи сім'ї.

Розробники програми кажуть, що Apple запровадила політику захисту прибутку, яка приходить за рахунок "інновацій розробників у криптоекосистемі". Coinbase Wallet сподівається, що це помилка, і написав у Твіттері запрошення до Apple обговорити це питання.

Додати коментар
Ще статті за темою