Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple дозволяє виконавцям персоналізувати свою сторінку профілю Apple Music

Apple дозволяє виконавцям персоналізувати свою сторінку профілю Apple Music

в iCases Blog

Думаю, багато хто скористається новим функціоналом.

Apple оголосила, що виконавці та групи тепер можуть персоналізувати свою сторінку профілю Apple Music за допомогою користувальницької біографії та можливості додати своє рідне місто, дату народження та багато іншого. Виконавці також можуть швидко додавати тексти своїх пісень до Apple Music.

Apple поділилася більш детальною інформацією про варіанти персоналізації та інші нові функції, додані на платформу Apple Music for Artists, в оголошенні електронною поштою:

  • Профіль - Образ та особистість є ключем до спілкування з фанатами та залучення нових слухачів. Новий розділ "Профіль виконавця" дозволяє виконавцям контролювати свої профілі Apple Music та спілкуватися з фанатами своїми словами. Артисти можуть відповісти на низку коротких питань, щоб створити індивідуальну біографію, яка відображається на сторінці виконавця Apple Music. Артисти також можуть додатково додати своє рідне місто (або місце походження для груп), дату народження (або рік, сформований для груп) та визначити учасників групи, співробітників, впливу та займенника.
  • Тексти пісень - Тексти пісень стали невід'ємною частиною виявлення та досвіду прослуховування. Тепер виконавці можуть додавати тексти своїх пісень, щоб вони з'являлися разом зі своєю музикою до Apple Music, щоб шанувальники могли читати слова, які стоять за ритмами. Додати тексти пісень так само просто, як скопіювати та вставити відформатовані тексти пісень.
  • Обліковий запис - створення відмінної команди є частиною успіху будь-якого художника. Нові дозволи у розділі "Обліковий запис" (раніше Управління) надають артистам простий спосіб контролювати, хто має доступ до їх профілю, щоб їхня команда могла вступити в дію та підтримувати майбутні випуски, а також зберегти контент новим та свіжим. Художники також можуть призначати різні ролі людям у своїй команді, вказуючи адміністраторів, аналітиків та редакторів профілів.
  • Measure - Аналітика Apple Music for Artists тепер знаходиться в одному, доступному місці в розділі Measure. Виконавці можуть помічати свої виступи та стежити за відтвореннями Apple Music, середньодобовими слухачами, покупками пісень iTunes та Shazams. Інтелектуальні ідеї та детальна аналітика допомагають художникам планувати майбутні релізи, дати турів та інші заходи, такі як створення товарів.

Apple Music for Artists доступна кожному виконавцю в Apple Music і надає таку статистику, як кількість потоків отримала пісня або альбом, середньодобові слухачі, продажі iTunes Store, дані Shazam та багато іншого. Виконавці можуть зареєструвати свій обліковий запис на сайті artists.apple.com.

Додати коментар
Ще статті за темою