Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представила Mac mini з процесорами M2 і M2 Pro

Apple представила Mac mini з процесорами M2 і M2 Pro

в iCases Blog

Ціна від 599 доларів.

Apple анонсувала оновлений Mac mini на базі нового M2 і абсолютно нового чіпа M2 Pro, який пропонує вищу продуктивність у тому ж дизайні, що й попереднє покоління, але за нижчою ціною в 599 доларів.

Apple анонсувала чип M2 у червні на WWDC, спираючись на продуктивність процесора M1 з листопада 2020 року. Сьогодні Apple розширила лінійку M2 новими чипами M2 Pro і M2 Max. Оновлений Mac mini постачається з чипами M2 і M2 Pro, які, за словами Apple, пропонують значно вищу продуктивність, ніж попереднє покоління.

M2 Pro вперше забезпечує продуктивність професійного рівня в Mac mini. Завдяки 12-ядерному процесору з вісьмома високопродуктивними ядрами та чотирма високоефективними ядрами, а також 19-ядерним графічним процесором, M2 Pro має пропускну спроможність пам'яті 200 ГБ/с - удвічі більшу, ніж у M2, - і підтримує до 32 ГБ пам'яті. Neural Engine наступного покоління на 40 відсотків швидший, ніж M1, прискорюючи завдання машинного навчання, як-от відеоаналіз і обробка зображень. Розроблений для значного прискорення відтворення та кодування відео за умови використання дуже малої потужності, M2 Pro пропонує потужний медіа-движок, що прискорює роботу за найпопулярнішими відеокодеками та може одночасно відтворювати до п'яти потоків відео 8K ProRes 422 з частотою 30 кадрів за секунду або до 23 потоків відео 4K ProRes 422 з частотою 30 кадрів за секунду. Модель M2 Pro у 14 разів швидша, ніж найшвидший Mac mini на базі Intel.

Новий Mac mini має той самий дизайн, що й раніше, без будь-яких змін, незважаючи на чутки про повний редизайн. Для моделей Mac mini з M2 Pro користувачі мають доступ до чотирьох портів Thunderbolt 4 порівняно лише з двома на моделях з M2. В обох конфігураціях чипів Mac mini поставляється з портом Ethernet, портом HDMI, двома портами USB-A і роз'ємом для навушників.

Новий Mac mini з M2 і M2 Pro доступний для попереднього замовлення сьогодні і почне постачатися наступного вівторка, 24 січня.

Додати коментар
Ще статті за темою