Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представила новий iPad Pro з чіпом M2

Apple представила новий iPad Pro з чіпом M2

в iCases Blog

Новою функцією наведення Apple Pencil, швидшим Wi-Fi 6E та багатьом іншим.

За даними Apple, з чіпом M2 новий iPad Pro має на 15% вищу продуктивність процесора та до 35% вищу продуктивність графічного процесора порівняно з попереднім iPad Pro з чіпом M1. Чіп оснащений новим мультимедійним движком та процесором сигналів зображення, який дозволяє вперше записувати відео ProRes і в 3 рази швидше транскодувати відео ProRes.

На новому iPad Pro Apple Pencil другого покоління тепер виявляється, коли він піднімається на 12 мм над дисплеєм, що дозволяє користувачам переглядати попередній перегляд малюнку перед його створенням. А за допомогою Scribble текстові поля автоматично розширюються, коли олівець наближається до екрана.

Новий iPad Pro – це перший пристрій Apple з Wi-Fi 6E зі швидкістю завантаження реклами Apple до 2,4 Гбіт/с.

Новий iPad Pro доступний для замовлення з сьогоднішнього дня на Apple.com та у додатку Apple Store у США та 27 інших країнах, за ціною від 799 доларів США для 11-дюймової моделі та від 1099 доларів США для 12,9-дюймової моделі. Варіанти кольору включають Space Gray та Silver з конфігураціями сховища 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ та 2 ТБ. Доставка клієнтам та доступність у магазині розпочнуться у середу, 26 жовтня.

Нові моделі iPad Pro мають той же розмір і вагу, яскравість і роздільну здатність дисплея, а також час автономної роботи, що й попередні моделі, згідно з технічними характеристиками Apple. На обох моделях залишається порт Thunderbolt, чотири динаміки, Face ID та задній роз'єм Smart Connector. На стільникових моделях все ще є фізичний лоток для карток nano-SIM.

Додати коментар
Ще статті за темою