Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представить 6,3 і 6,9-дюймові дисплеї в iPhone 16 Pro і Pro Max у 2024 році

Apple представить 6,3 і 6,9-дюймові дисплеї в iPhone 16 Pro і Pro Max у 2024 році

в iCases Blog

Ця інформація надійшла від аналітика з дисплеїв Росса Янга.

Apple планує представити більші розміри екрана 6,3 і 6,9 дюйма для iPhone 16 Pro і Pro Max у 2024 році, але зміна розміру екрана буде обмежена моделями Pro. Стандартні моделі iPhone 16 використовуватимуть розміри екрана 6,1 і 6,7 дюйма, які Apple використовувала протягом останніх кількох років. Очікується, що ці моделі також використовуватимуть 6,1- і 6,7-дюймові розміри екрана.

Ця інформація надійшла від аналітика з дисплеїв Росса Янга, який часто ділиться точною інформацією про плани Apple. Раніше цього тижня Янг повідомив, що моделі Pro матимуть екрани більшого розміру, але сказав MacRumors, що більші екрани призначені винятково для Pro і не будуть встановлюватися на більш доступні iPhone 16 і 16 Plus.

За словами Янга, розміри екранів 6,3 і 6,9 дюйма вже заокруглені, а додаткова інформація про конкретні розміри буде оголошена 23 травня на конференції Display Week у Лос-Анджелесі.

Великі екрани розміром близько 6,3 і 6,9 дюйма, заплановані для iPhone 16 Pro і Pro Max, стануть найбільшими дисплеями, які Apple коли-небудь анонсувала. Розміри екранів iPhone 14 Pro і Pro Max становлять 6,1 і 6,7 дюйма, такий самий розмір очікується для iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max цього року.

Зміни в розмірах екрана дають змогу припустити, що iPhone 16 Pro і Pro Max можуть бути перероблені, мати меншу рамку або і те, і інше.

Додати коментар
Ще статті за темою