Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представить шолом змішаної реальності на WWDC у червні

Apple представить шолом змішаної реальності на WWDC у червні

в iCases Blog

За словами Марка Гурмана з Bloomberg.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple тепер планує представити свою гарнітуру AR/VR у червні, а не у квітні, а дебют пристрою було відкладено на два місяці. Очікується, що він буде представлений на Всесвітній конференції розробників.

Спочатку Apple планувала показати гарнітуру AR/VR на квітневому заході, але вона більше не зможе зробити цей графік, і вирішила відкласти її на початку цього місяця. Після продовження тестування продукту Apple визначила, що все ще існують проблеми з апаратним і програмним забезпеченням, які необхідно усунути.

Це не вперше, коли Apple відкладає терміни запуску гарнітури, і компанія спочатку планувала представити її в середині 2022 року. Графік перенесено на січень 2023 року, пізніше у 2022 році, потім у квітні 2023 року, а тепер і на червень 2023 року. Неясно, що означає затримка для майбутньої весняної події, оскільки в Apple є кілька інших важливих оновлень пристроїв, але ми потенційно можемо побачити 15-дюймовий MacBook Air і запуск нового кремнієвого Mac Pro Apple.

Після того, як гарнітура буде показана на WWDC, Apple продовжить працювати над нею, перш ніж виставити її на продаж пізніше цього року. Гурман попереджає, що терміни запуску можуть знову змінитися, але Apple хоче, щоб він був доступний для купівлі до кінця 2023 року, якщо це взагалі можливо, тому що це головний продукт року.

Apple все ще працює над усуненням проблем з функціями контролю рук і очей. Ходять чутки, що користувачі зможуть керувати гарнітурою як рухами очей, так і жестами рук, наприклад, обираючи застосунок з першого погляду, а потім активуючи його жестом щипця.

Очікується, що під час запуску гарнітура коштуватиме близько 3000 доларів, що обмежить її привабливість для споживачів. Apple вже працює над пристроєм другого покоління, який буде більш доступним.

Додати коментар
Ще статті за темою