Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple працює над iPad Pro 14"

Apple працює над iPad Pro 14"

в iCases Blog

Інформацію знайшли в майбутній iPadOS 17.

Apple, за чутками, працює над спеціальною версією iPadOS 17 спеціально для великих iPad. Ця нова операційна система має дебютувати на 14,1-дюймовій моделі iPad, яка, за чутками, вийде на ринок у 2024 році.

Хоча поки що нічого не відомо про те, які саме функції буде включено в iPadOS 17, джерела припускають, що вона буде оптимізована для великих екранів і включатиме нові інструменти та функціональні можливості, які повною мірою використовують переваги додаткової площі. Це може містити такі речі, як поліпшені можливості багатозадачності, поліпшені види розділеного екрана і поліпшена підтримка зовнішніх дисплеїв.

Крок зі створення спеціалізованої версії iPadOS для великих iPad має великий сенс. Оскільки великі екрани стають дедалі популярнішими серед користувачів планшетів, для Apple важливо, щоб операційна система була повністю оптимізована для цих пристроїв. Пристосувавши iPadOS 17 до потреб великих iPad, Apple зможе забезпечити ще більш якісний користувацький досвід і ще більше зміцнити свої позиції лідера на ринку планшетів.

Додати коментар
Ще статті за темою