Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розширює функцію безпеки зв'язку для дітей

Apple розширює функцію безпеки зв'язку для дітей

в iCases Blog

У 6 нових країнах.

Apple працює над розширенням своєї функції безпеки зв'язку на додаткові країни, і, схоже, наступний раунд розширення охоплюватиме шість нових країн.

Безпека зв'язку - це функція підписки в додатку "Повідомлення" на всіх платформах Apple, яка призначена для попередження дітей під час отримання або надсилання фотографій, що містять наготу. Найближчими тижнями він пошириться на Нідерланди, Бельгію, Швецію, Японію, Південну Корею і Бразилію.

Новина була опублікована Apple на брифінгу з новинними агентствами у відповідних країнах і була повідомлена голландським сайтом iCulture.

Функція безпеки зв'язку спочатку була запущена тільки в Сполучених Штатах наприкінці 2021 року, а потім була розширена до Великої Британії, Канади, Австралії та Нової Зеландії кілька місяців потому. За останні кілька місяців він розширився до Франції, Німеччини, Італії та Іспанії.

Коли функція ввімкнена, фотографії, що містять наготу, розмиті, і дитина буде попереджена, представлена корисними ресурсами і отримає можливість відправити повідомлення комусь, кому вона довіряє, про допомогу, якщо вона захоче, за словами Apple. Сканування фотографій відбувається повністю на пристрої, коли Apple не отримує доступу до повідомлень, які залишаються наскрізним зашифрованими. Жодні повідомлення не надсилаються батькам або іншим особам автоматично.

Безпека зв'язку є одним з аспектів зусиль Apple щодо захисту дітей в Інтернеті. У грудні Apple відмовилася від раніше оголошених планів з виявлення відомих матеріалів про сексуальне насильство над дітьми (CSAM), що зберігаються у Фото iCloud, після критики з боку широкого кола сторін, включно з дослідниками безпеки, політичними групами та політиками щодо таких питань, як потенціал хибних спрацьовувань або створення "бекдорів", що можуть дозволити урядам або правоохоронним органам.

Додати коментар
Ще статті за темою