Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розробляє MacBook Pro з процесором M2 Pro і Wi-Fi 6E

Apple розробляє MacBook Pro з процесором M2 Pro і Wi-Fi 6E

в iCases Blog

11 січня Apple зареєструвала новий MacBook Pro у канадській нормативній базі.

Apple подала те, що здається невиданим MacBook Pro з ідентифікатором моделі A2779 у канадській нормативній базі даних 11 січня, як зауважив Вейд Пеннер у Twitter. Ми незалежно підтвердили, що список існує, і це може вказувати на те, що нова версія MacBook Pro знаходиться на горизонті.

Наразі заявка залишається видимою в списку радіообладнання Канади, і її можна знайти на цій сторінці, ввівши "579C-A2779" у поле "Сертифікаційний номер". Список явно відноситься до ноутбука з брендом "MacBook Pro" від Apple.

Раніше ходили чутки, що Apple планує анонс пристрою сьогодні, а прес-реліз, як очікується, буде опублікований у відділі новин Apple. Список бази даних і оголошення можуть стосуватися довгоочікуваних 14-дюймових і 16-дюймових моделей MacBook Pro від Apple з чіпами M2 Pro і M2 Max.

Виходячи з діапазонів бездротових частот, згаданих у заявці, здається, що новий MacBook Pro буде підтримувати Wi-Fi 6E, який розширює Wi-Fi до діапазону 6 ГГц для більшої пропускної спроможності, вищої швидкості та меншої затримки. Поточний 14-дюймовий і 16-дюймовий MacBook Pro підтримує стандарт Wi-Fi 6, який обмежений діапазонами 2,4 ГГц і 5 ГГц.

Крім вищої продуктивності та Wi-Fi 6E, очікується, що новий 14-дюймовий і 16-дюймовий MacBook Pro внесе кілька інших змін порівняно з наявними моделями з чипами M1 Pro і M1 Max. Apple повністю переробила високоякісний MacBook Pro в жовтні 2021 року з великою кількістю портів, виїмкою і багатьом іншим, і комп'ютери Mac часто дотримуються одного і того ж дизайну протягом декількох поколінь.

Додати коментар
Ще статті за темою