Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розробляє тонкі OLED-панелі

Apple розробляє тонкі OLED-панелі

в iCases Blog

Потенційно призначені для складних дисплеїв.

З нового звіту Кореї стало відомо, що компанія Епл працює над тонкими OLED-панелями, які в майбутньому можуть використовуватися для складних дисплеїв у техніці.

The Elec повідомляє, що Купертіно у свою розробку не додає поляризаторів, що роблять багато виробників. Таке рішення було прийнято для того, щоб дисплей міг пропускати більше світла у певних напрямках, що покращить видимість екрану.

Одним із недоліків поляризаційних плівок є те, що вони, як правило, знижують яскравість та, у свою чергу, ефективність яскравості панелі. Щоб компенсувати це, виробники зазвичай збільшують споживання енергії, що поставляється на панель, але це може скоротити термін їх служби.

Видавши поляризатор, Apple зможе зробити панелі значно тоншими, зробивши їх більш оптимальними для складних панелей, стверджує звіт із посиланням на джерела ланцюжка поставок. Apple також теоретично може застосовувати іншу технологію з ефектом, еквівалентним ефекту поляризатора, але це дозволяє уникнути вищезгаданих компромісів.

Samsung вже використовувала OLED-панелі без поляризаторів для Galaxy Z Fold 3, згідно The Elec, включаючи технологію "Eco Square", яка збільшує коефіцієнт пропускання світла при одночасному зниженні енергоспоживання.

У звіті The Elec минулого місяця стверджувалося, що Apple працює з LG над розробкою складної OLED-панелі з ультратонкою кришкою для майбутніх моделей iPad і MacBook, хоча в цьому випадку на веб-сайті йдеться, що панель, яка використовуватиметься, включатиме ультратонке захисне скло замість полііміду, що зараз використовується більшістю інших складних дисплеїв.

Додати коментар
Ще статті за темою