Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розробляє три шоломи змішаної реальності

Apple розробляє три шоломи змішаної реальності

в iCases Blog

Перший вийде 2023 року.

Apple працює принаймні над трьома гарнітурами доповненої реальності та віртуальної реальності, перша з яких, швидше за все, буде запущена під назвою "Apple Reality Pro", за словами Марка Гурмана з Bloomberg.

В останньому випуску свого інформаційного бюлетеня Power On Гурман пояснив, що в розробці активно знаходяться три гарнітури Apple, про які він знає під кодами "N301", "N602" та "N421".

Перший з цих пристроїв, N301, - це те, що, на думку Гурмана, називатиметься "Apple Reality Pro". Говорять, що Apple Reality Pro є "висококласним конкурентом" компанії з майбутньої гарнітури Meta Quest Pro. Повідомляється, що N602 є наступником першої гарнітури Apple Reality Pro і може з'явитися за нижчою ціною. N421 – це давні чутки про окуляри доповненої реальності від Apple, хоча Гурман попередив, що воно може не запускатися протягом деякого часу.

За словами аналітика Мін-Чі Куо, Apple планує анонсувати свою першу гарнітуру вже в січні наступного року з потенційними функціями, включаючи два дисплеї 4K micro-OLED, 15 оптичних модулів, два основні процесори, підключення Wi-Fi 6E, відстеження очей, відстеження об'єктів. та управління жестами рук. Орієнтовна ціна пристрою поки незрозуміла, але деякі звіти показують, що він може коштувати близько 3000 доларів.

Додати коментар
Ще статті за темою