Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple TV отримує нову функцію розпізнавання голосу Siri

Apple TV отримує нову функцію розпізнавання голосу Siri

в iCases Blog

З tvOS 16.2.

Перша бета-версія tvOS 16.2, яка посіяла розробникам цього тижня, дозволяє розпізнавати голос Siri на Apple TV для більш персоналізованого досвіду.

За даними Apple, нова функція дозволяє Siri розпізнавати ваш голос і перемикатися на профіль користувача Apple TV, відтворювати музику та надавати персональні рекомендації для відео з підтримкою до шести членів сім'ї. Ця функція буде доступна всім користувачам, коли tvOS 16.2 буде випущена в кінці цього року - ймовірно, в грудні.

Як зазначив головний редактор Screen Times Зігмунд Джадж, можна пов'язати свій голосовий профіль Siri із вашого iPhone або iPad із Apple TV. Суддя поділився попереднім переглядом функції у Twitter, але вона ще не повністю функціональна у бета-версії.

Раніше цього тижня Apple випустила tvOS 16.1 з новим компактним інтерфейсом Siri та додала підтримку голосових команд "Привіт, Siri" через AirPods на Apple TV.

Минулого тижня Apple TV 4K отримав технічні характеристики з новими функціями, включаючи чіп A15 Bionic, підтримку відео HDR10+ у сумісних додатках, до 128 ГБ пам'яті, пульт Siri Remote із портом USB-C для заряджання, більш тонкий та легкий дизайн без внутрішнього вентилятора та багато іншого.

Додати коментар
Ще статті за темою