Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple збільшує наймання генеративних експертів зі штучного інтелекту

Apple збільшує наймання генеративних експертів зі штучного інтелекту

в iCases Blog

Компанія нарощує свої зусилля в галузі ШІ.

Apple наймає щонайменше десяток нових експертів у сфері продуктивного штучного інтелекту на тлі чуток про те, що компанія нарощує свої зусилля в галузі ШІ.

Оголошення про вакансії Apple, вперше помічене TechCrunch і опубліковане 27 квітня, шукає широке коло експертів у сфері машинного навчання, які "захоплені створенням виняткових автономних систем". Відкриті вакансії включають посади в групах Integrated Systems Experience, Input Experience NLP, Machine Learning R&D і Technology Development.

Робота охоплює посаду інженера-дослідника з візуального генеративного моделювання та конкретно роботу над "візуальним генеративним моделюванням для поліпшення різних застосунків, включно з обчислювальною фотографією, редагуванням зображень і відео, 3D-реконструкцією форм і руху, створенням аватарів і багатьом іншим".

Після виходу офіційного застосунку ChatGPT для iPhone минулого тижня стало відомо, що Apple заборонила своїм співробітникам користуватися подібними утилітами з міркувань безпеки та власних аналогічних технологічних ініціатив. У березні DigiTimes повідомив, що Apple "переглядає" роботу над штучним інтелектом Siri. Вважається, що зараз компанія тестує концепції генеративного ШІ, які в один прекрасний день можуть стати долею Siri.

Додати коментар
Ще статті за темою