Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple збільшує виробництво iPhone 14 Pro

Apple збільшує виробництво iPhone 14 Pro

в iCases Blog

Через сильний попит.

"Через високий попит на моделі iPhone 14 Pro моє останнє опитування показує, що Apple попросила Hon Hai переключити виробничі лінії iPhone 14 на моделі iPhone 14 Pro", - сказав Куо у твіттері.

Куо сказав, що Foxconn перетворить деякі зі своїх складальних ліній iPhone 14 на складальні лінії iPhone 14 Pro в результаті переїзду, додавши, що конверсія буде еквівалентна приблизно 10% збільшення прогнозу поставок моделей iPhone 14 Pro. Аналітик зазначив, що це допоможе підвищити середню продажну ціну iPhone у четвертому кварталі.

У Сполучених Штатах більшість конфігурацій iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, замовлених в інтернет-магазині Apple, розраховані на доставку в середині жовтня або пізніше, тоді як стандартний iPhone 14 доступніший. iPhone 14 Plus запускається 7 жовтня і зараз залишається доступним для доставки.

Ключові нові функції моделей iPhone 14 Pro включають Dynamic Island, модернізовану систему задньої камери, яка може знімати 48-мегапіксельні фотографії ProRAW, завжди включену опцію дисплея, швидший чіп A16 Bionic, нові варіанти кольорів Deep Purple і Space Black і багато іншого.

Додати коментар
Ще статті за темою