Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple уже тестує iOS 16.5 всередині компанії

Apple уже тестує iOS 16.5 всередині компанії

в iCases Blog

Як одне з остаточних оновлень до iOS 17.

Apple збільшила тестування iOS 16.5 всередині компанії цього місяця, згідно зі зростаючими свідченнями оновлення в аналітичних журналах нашого веб-сайту. iOS 16.5, ймовірно, стане одним з останніх помітних оновлень до того, як Apple оголосить про iOS 17 на WWDC у червні.

Неясно, які функції будуть представлені в iOS 16.5, але деякі раніше оголошені функції продовжуються, включно з ощадним рахунком Apple Card, додатком Apple Music Classical і опцією безпеки iMessage Contact Key Verification. Apple Pay Later також скоро з'явиться, але очікується, що вона буде включена з оновленням на стороні сервера.

Що стосується iOS 17, Марк Гурман з Bloomberg цього тижня сказав, що він ще не чув про "все, що особливо змінить правила гри", заплановане для iPhone, але до оновлення ще залишилося кілька місяців, і все ще можуть бути розкриті деякі помітні функції.

iOS 17 представить наступне покоління CarPlay від Apple, яке забезпечить глибшу інтеграцію з функціями автомобіля, такими як кондиціонер і FM-радіо, підтримку декількох дисплеїв на приладовій панелі, підвищену персоналізацію і багато іншого. Apple заявила, що перші автомобілі з CarPlay наступного покоління будуть анонсовані наприкінці 2023 року з такими брендами, як Acura, Audi, Ford, Honda, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche, Volvo та інші.

Очікується, що iOS 17 також дасть змогу використовувати альтернативні магазини додатків на iPhone в Європі, як того вимагає Закон про цифрові ринки. Раніше Гурман повідомляв, що зміну буде реалізовано до середини 2024 року як частину пізнішої версії iOS 17.

Тим часом Apple зробила першу бета-версію iOS 16.4 доступною для розробників і публічних тестувальників. Оновлення містить низку нових смайликів, підтримку веб- push-повідомлень, поліпшення додатків Podcasts і зміни, які завадять користувачам iPhone отримати безкоштовний доступ до бета-версії розробника iOS 17, коли вона стане доступною.

WWDC зазвичай починається на початку червня. На тижневій конференції розробників Apple також анонсує macOS 14, watchOS 10, tvOS 17 і, як повідомляється, операційну систему realityOS/xrOS для давно за чутками AR/VR гарнітури Apple.

Додати коментар
Ще статті за темою