Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple веде переговори про купівлю прав на трансляції NBA в Apple TV+

Apple веде переговори про купівлю прав на трансляції NBA в Apple TV+

в iCases Blog

Крім Apple на купівлю прав претендує Amazon.

Згідно з новим звітом CNBC, Apple "висловила зацікавленість" у придбанні потокового пакета NBA. Apple входить до числа інших зацікавлених сторін, зокрема Amazon і NBC Sports, а NBCUniversal особливо зацікавлена в повторному придбанні ігор NBA.

NBCUniversal прагне угоди, яка дала б йому змогу транслювати ігри плей-оф у мережі NBC, а деякі ігри регулярного сезону ексклюзивні для потокового сервісу Peacock. У звіті немає подробиць про те, що може зацікавити інших потенційних покупців, таких як Apple.

NBC мав права на НБА доти, доки Disney і Turner Sports не придбали їх понад 20 років тому, і переговори не можуть поновитися, якщо Turner Sports і Disney не погодяться відмовитися від ексклюзивного вікна переговорів, що закінчується у квітні 2024 року. НБА, зрештою, вважала за краще б продовжити свій контракт із Disney і Turner Sports, а не приймати заявки від сторонніх компаній, але наразі є шанс, що Apple зможе зробити ставку.

CNBC припускає, що НБА може створити два пакети для учасників торгів, при цьому контент для трьох або чотирьох партнерів буде розділений між потоковим і традиційним телебаченням.

Apple займається спортивним контентом, щоб залучити нових глядачів у потоковий сервіс Apple TV+. Компанія підписала контракти з Головною лігою бейсболу та Головною лігою футболу. Ігри MLS будуть доступні в лютому, а сезонний абонемент MLS коштуватиме 14,99 доларів на місяць або 99 доларів за сезон, тоді як прем'єра контенту MLB відбулася минулої весни з Friday Night Baseball.

Додати коментар
Ще статті за темою