Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple виграє в юридичній битві AliveCor з USPTO

Apple виграє в юридичній битві AliveCor з USPTO

в iCases Blog

Нагадую, компанії судяться через патент на ЕКГ у Apple Watch.

Патентна судова та апеляційна рада Бюро з патентів та товарних знаків США визнала недійсним три патенти AliveCor, які AliveCor використала у скарзі до Комісії з міжнародної торгівлі, що є перемогою для Apple. Усі патенти пов'язані з технологією моніторингу серцевого ритму, яка використовується у продуктах AliveCor.

AliveCor у квітні 2021 року подав скаргу до ITC, стверджуючи, що Apple порушила кілька своїх патентів Apple Watch, і суддя ITC зрештою виніс рішення на користь AliveCor у червні. Тоді ITC видав початкове рішення про те, що Apple порушила патентну технологію AliveCor, яку Apple тепер оскаржить. Якщо остаточне рішення визначить, що Apple порушила патенти, ITC може заборонити імпорт Apple Watch.

Apple попросила переглянути претензії за трьома патентами, які AliveCor використала проти нього, і Апеляційна рада USPTO виявила, що кілька претензій в США Патент No 10 638 941, США Патент No 10 595 731 і США Патент No 9 572 499 "зчитуються.

У заяві для MacRumors Apple заявила, що рішення підтверджує, що патенти AliveCor, які використовуються проти Apple для судової заборони ITC, є недійсними.

Ми високо цінуємо ретельний розгляд Патентною судовою та Апеляційною радою цих патентів, які були визнані недійсними. Команди Apple невпинно працюють над створенням продуктів та послуг, які розширюють можливості користувачів, включаючи провідні в галузі функції здоров'я, доброго самопочуття та безпеки, які ми незалежно розробили та включили до Apple Watch. Сьогоднішнє рішення підтверджує, що патенти AliveCor, заявлені в ITC проти Apple, є недійсними.

Коли патент визнаний недійсним, це означає, що не може бути жодного порушення патенту, що враховуватиме остаточне рішення ITC. Пізніше у грудні КВТ ухвалить рішення про те, чи слід заборонити на імпорт.

Додати коментар
Ще статті за темою