Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple выпустил iOS 16.0.3

Apple выпустил iOS 16.0.3

в iCases Blog

З виправленнями затримок повідомлень, рівнів мікрофонів CarPlay та багато іншого.

Apple випустила iOS 16.0.3, невелике оновлення для виправлення помилок, яке з'явилося за кілька тижнів після запуску операційної системи iOS 16.

Оновлення iOS 16.0.3 можна завантажити на відповідних iPhone повітрям, перейшовши в Установки > Загальні > Оновлення програмного забезпечення.

Згідно із примітками до випуску Apple, оновлення iOS 16.0.3 усуває низку помилок, з якими користувачі iPhone зіткнулися протягом останніх кількох тижнів.

Це оновлення містить виправлення помилок та важливі оновлення безпеки для вашого iPhone, включаючи наступне:

- Повідомлення про вхідні дзвінки та програми можуть бути затримані або не доставлені на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max
- Низька гучність мікрофона може виникнути під час телефонних дзвінків CarPlay на моделях iPhone 14
- Камера може повільно запускатися або перемикатися між режимами на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max
- Пошта вилітає під час запуску після отримання неправильно сформованого електронного листа

Помилка CarPlay призвела до того, що користувачі iPhone 14 Pro та Pro Max зіткнулися з низьким рівнем гучності при спробі здійснити телефонний дзвінок у режимі гучного зв'язку в автомобілі. Проблема змусила людину звучати тихо чи далеко, коли вона казала, що ускладнює її слух.

Проблема з камерою призвела до того, що деякі користувачі повідомляли про затримки до чотирьох або п'яти секунд, перш ніж програма Camera почала працювати після запуску в деяких випадках.

Також існує постійна проблема з мерехтінням дисплея, через яку деякі власники iPhone, які оновилися до iOS 16, бачать мерехтіння в темних плямах на дисплеї, коли iPhone знаходиться на низькій яскравості, але неясно, чи ця проблема усунена в цьому оновленні.

Додати коментар
Ще статті за темою