Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила нові додатки Apple Music, Apple TV і Apple Devices для Windows 11

Apple випустила нові додатки Apple Music, Apple TV і Apple Devices для Windows 11

в iCases Blog

Цікаво!

У жовтні минулого року Microsoft оголосила, що додатки Apple Music і Apple TV з'являться в Microsoft Store у 2023 році для встановлення на пристрої Windows, що дасть змогу значно поліпшити користувачів на тих платформах, яким довелося отримати доступ до Apple Music через Інтернет або застарілий застосунок Apple iTunes для Windows і Apple TV+ через Інтернет.

Попередні версії двох застосунків, а також застосунок Apple Devices для управління такими пристроями, як iPhone, iPad і iPod з комп'ютерів Windows тепер з'явилися в Microsoft Store, як зазначив The Verifier.

У разі використання додатків, "не всі функції можуть працювати належним чином". Компанія також попереджає, що встановлення будь-якого з цих додатків завадить відкриттю iTunes для Windows. У результаті інші типи контенту, як-от аудіокниги та подкасти, будуть недоступні доти, доки Apple не випустить сумісну версію iTunes або користувач не видалить додатки для попереднього перегляду.

Для всіх трьох нових додатків Apple потрібна Windows 11 версії 22621.0 або вище.

Наразі користувачі не можуть встановити додатки попереднього перегляду на свої машини, але, найімовірніше, зможуть зробити це найближчим часом.

Додати коментар
Ще статті за темою