Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила tvOS 16.2

Apple випустила tvOS 16.2

в iCases Blog

Додано декілька нових функцій.

Apple випустила tvOS 16.2, друге велике оновлення операційної системи tvOS 16, яке спочатку дебютувало у вересні.

Оновлення tvOS 16.2 можна завантажити через "Налаштування" на Apple TV, перейшовши до розділу "Система" > "Оновлення програмного забезпечення". Власники Apple TV, які включають автоматичні оновлення програмного забезпечення, будуть автоматично оновлені до tvOS 16.2. tvOS 16.2 сумісна з моделями Apple TV 4K та Apple TV HD.

tvOS 16.2 додає підтримку Apple Music Sing, нової караоке-функцією, призначеної для того, щоб передплатники Apple Music із Apple TV могли співати під свої улюблені пісні, соло або в дуеті. Apple Music Sing сумісний із Apple TV 4K третього покоління, який є найновішою моделлю.

Оновлення додає попередній перегляд Apple TV+, відображення відео нових шоу та фільмів Apple TV+ на вкладці "Оригінали", а також налаштовує основний інтерфейс програми TV, переміщаючись вниз по панелі "Дивитись зараз" на користь попереднього перегляду контенту.

Apple каже, що tvOS 16.2 надає відеорекомендації про те, що дивитися далі після закінчення шоу чи фільму, а також представляє новий уніфікований спортивний досвід. Ви можете стежити за своїми улюбленими командами в Apple TV і автоматично отримувати новини про ці команди в Apple News.

Додати коментар
Ще статті за темою