Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила watchOS 9.1

Apple випустила watchOS 9.1

в iCases Blog

З покращенням часу автономної роботи та інтеграцією Matter.

Apple випустила watchOS 9.1, перше велике оновлення операційної системи watchOS 9, яке вийшло у вересні. watchOS 9.1 пройшла кілька раундів бета-тестування та супроводжує запуск macOS Ventura та дебют iOS 16.1 та iPadOS 16.1.

watchOS 9.1 можна безкоштовно завантажити через програму Apple Watch на iPhone, відкривши його і перейшовши до розділу Загальні > Оновлення програмного забезпечення. Щоб встановити нове програмне забезпечення, Apple Watch повинні мати не менше 50 відсотків акумулятора, їх потрібно помістити на зарядний пристрій і знаходитись у радіусі дії iPhone.

Оновлення вводить розширений час автономної роботи при використанні тренувань для прогулянок, бігу та піших прогулянок на відкритому повітрі. Ви можете зменшити частоту серцевого ритму та показань GPS, якщо у вас є Apple Watch Ultra, Apple Watch SE другого покоління або Apple Watch Series 8.

Музика тепер може завантажуватись на Apple Watch за допомогою WiFi або Cellular, коли вона вимкнена від зарядного пристрою, а оновлення додає підтримку стандарту підключення до розумного будинку Matter. Повні примітки Apple до випуску оновлення наведено нижче:

Це оновлення включає поліпшення для Apple Watch.

- Час автономної роботи збільшено під час прогулянок, бігу та піших прогулянок на відкритому повітрі з можливістю зниження частоти серцевих скорочень та показань GPS на Apple Watch Series 8, Apple Watch SE (2-го покоління) та Apple Watch Ultra
- Музика може завантажуватися, коли Apple Watch вимкнено за допомогою Wi-Fi або стільникового зв'язку
- Matter, новий стандарт підключення розумного будинку, підтримується, що дозволяє широкому спектру аксесуарів для розумного будинку працювати разом у різних екосистемах.

Це оновлення також включає виправлення помилок для ваших Apple Watch.

Додати коментар
Ще статті за темою