Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple замовила OLED-панелі у LG Display і Samsung

Apple замовила OLED-панелі у LG Display і Samsung

в iCases Blog

Для свого наступного покоління моделей iPad Pro.

Повідомляється, що Apple замовила OLED-панелі у LG Display і Samsung для свого наступного покоління моделей iPad Pro, які, як очікується, з'являться наступного року.

Business Korea повідомляє, що Apple розмістила замовлення на розробку 10,9-дюймових і 12,9-дюймових OLED-панелей від двох дисплейних компаній, тоді як конкуруючий китайський виробник дисплеїв BOE програв.

Повідомляється, що Apple розмістила замовлення на розробку 10,9-дюймових і 12,9-дюймових панелей для iPad з дисплеєм Samsung і дисплеєм LG. Банк Англії був виключений. Корейські виробники дисплеїв планують виробляти OLED-панелі для iPad у своїй поточній лінійці шостого покоління (1500 мм x 1850 мм).

Згідно з окремим звітом тайванської Economic Daily News, Apple ще не завершила обсяг замовлення OLED-дисплеїв для iPad Pro, але може розділити замовлення порівну між двома корейськими заводами, згаданими вище.

Apple розробляє 11,1-дюймові та 13-дюймові OLED-моделі iPad Pro, які вийдуть у першому кварталі 2024 року, за словами аналітика дисплеїв Росса Янга, який має хороший послужний список чуток Apple.

Не зовсім зрозуміло, чому розміри дисплея відрізняються у двох останніх корейських звітах, які, схоже, посилаються на одні й ті самі галузеві джерела. У попередніх звітах вказувалося, що Apple планує збільшити 11,1-дюймовий і 13-дюймовий розміри екранів для моделей OLED iPad Pro з потенційно зменшеними рамками, а не загальною зміною розміру пристрою.

Наразі Apple продає 12,9-дюймовий міні-світлодіодний iPad Pro і 11-дюймовий iPad Pro з традиційним РК-дисплеєм, оскільки mini-LED, як і раніше, зарезервований для моделі iPad Pro вищого класу. З оновленням 2024 року Apple може повернутися до паритету функцій між двома моделями iPad Pro.

Існує також знак питання про терміни запуску запланованих Apple нових моделей MacBook з OLED-дисплеями. Обидва сьогоднішніх звіти припускають, що нові моделі OLED 14-дюймових і 16-дюймових MacBook Pro з'являться у 2026 році. Проте Марк Гурман з Bloomberg повідомляє, що новий MacBook Pro з OLED-дисплеєм може з'явитися у 2025 році, і це також може бути перший Mac із сенсорним екраном.

Окремо Янг каже, що Apple готує 13-дюймовий MacBook Air з OLED-дисплеєм до запуску вже наступного року, коли, як очікується, з'являться моделі OLED iPad Pro. Аналітик ланцюжка поставок Apple Мін-Чі Куо також очікує, що перший MacBook з OLED-дисплеєм вийде наступного року.

Додати коментар
Ще статті за темою