Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple запатентувала Apple Pencil, який може вибирати кольори з реального світу

Apple запатентувала Apple Pencil, який може вибирати кольори з реального світу

в iCases Blog

А також інші функції, включно з можливістю вибірки текстур.

Apple запатентувала можливий Apple Pencil наступного покоління, який може відбирати кольори з реального світу, а потім вводити той самий колір на iPad, а також інші функції, включно з можливістю вибірки текстур.

Патент, про який повідомляє Patently Apple, описує Apple Pencil з колірними датчиками, вбудованими в кінчик олівця, які можуть зразкувати поверхню реальних об'єктів і виявляти їхній колір. Зображення в патенті показують, що Apple Pencil може постачатися з вбудованим датчиком зовнішньої освітленості, випромінювачем світла і детектором світла, який може визначати колір і текстуру поверхні.

Як і у всіх патентах, він не показує, коли таку функцію або продукт буде запущено, якщо взагалі коли-небудь. Apple подала патент на аналогічну функцію в червні 2020 року, і три роки по тому такого оновлення Apple Pencil не було зроблено. Apple Pencil другого покоління був анонсований у 2018 році без чіткої вказівки на те, коли може дебютувати модель третього покоління.

Apple додала нові можливості в Apple Pencil з поліпшеним обладнанням iPad і новими функціями iPadOS. Наприклад, новий M2 iPad Pro має функцію під назвою Apple Pencil hover, що дозволяє користувачам наводити олівець на iPad, щоб дізнатися, де саме Apple Pencil торкнеться дисплея.

Додати коментар
Ще статті за темою