Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple запускає новий жовтий колір для iPhone 14 і iPhone 14 Plus

Apple запускає новий жовтий колір для iPhone 14 і iPhone 14 Plus

в iCases Blog

Apple запускає новий жовтий колір для iPhone 14 і iPhone 14 Plus

Apple сьогодні анонсувала новий жовтий колір для iPhone 14 і iPhone 14 Plus. Це звичайне весняне оновлення кольорів для лінійки iPhone. Не було оголошено жодного нового кольору для вищої серії iPhone 14 Pro.

Жовта обробка буде доступна для замовлення з цієї п’ятниці, а перші одиниці надійдуть клієнтам 14 березня. Сьогодні Apple також оновила свою лінійку аксесуарів, тож ви можете доповнити новий жовтий iPhone новим чохлом для iPhone у весняному стилі.

Як і слід було очікувати, жовтий iPhone 14 має жовті алюмінієві боковини та жовту скляну задню частину. Жовтий приєднується до існуючих варіантів колірної гами опівночі, зоряного ПРОДУКТУ (ЧЕРВОНОГО), синього та фіолетового.

Крім жовтого кольору, в іншому телефон не змінився.

Нагадуємо, що iPhone 14 має 6,1-дюймовий OLED-дисплей, а 14 Plus більший — 6,7 дюйма. Телефони працюють на чіпі A15, вперше представленому в iPhone 13 Pro. Серед нових функцій — суперстабілізація «режим дії» для запису відео та додавання кінематографічного режиму з ефектом боке для відео.

iPhone 14 також має функцію екстреного виклику через супутник, яка дозволяє власникам зв’язуватися зі службами екстреної допомоги, навіть якщо вони знаходяться поза зоною покриття звичайного стільникового зв’язку та Wi-Fi. Служба екстреного виклику через супутник наразі безкоштовна протягом двох років; Apple не оголосила ціни.

Екстрений SOS через супутник наразі доступний у США, Канаді, Франції, Німеччині, Великій Британії та Ірландії. Разом з анонсом жовтого iPhone 14 Apple оголосила, що функції супутникового підключення будуть запущені в Австрії, Бельгії, Італії, Люксембурзі, Нідерландах і Португалії пізніше в березні.

Додати коментар
Ще статті за темою