Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple запускає програму самообслуговування у Європі

Apple запускає програму самообслуговування у Європі

в iCases Blog

Вперше розширивши програму за межі Сполучених Штатів.

Apple оголосила про запуск програми самообслуговування у Європі, вперше розширивши програму за межі Сполучених Штатів.

Клієнти в Бельгії, Франції, Німеччині, Італії, Польщі, Іспанії, Швеції та Великобританії тепер можуть придбати оригінальні запасні частини Apple і звертатися до посібників з ремонту в магазині самообслуговування Apple. Apple каже, що клієнти, які бажають завершити свій власний ремонт, зможуть виконати багато найбільш поширених ремонтів лінійок iPhone 12 і iPhone 13, а також ноутбуків Mac з процесором Apple.

Щоб провести ремонт, клієнтам спочатку потрібно буде ознайомитися з посібником з ремонту свого продукту та конкретним ремонтом на веб-сайті підтримки Apple. Після цього вони зможуть замовити необхідні деталі та інструменти у майстерні самообслуговування та розпочати ремонт. Всі інструменти та запчастини, що пропонуються в магазині, проходять "широке тестування для забезпечення найвищої якості, безпеки та надійності", - каже Apple.

Хоча клієнти повинні замовити деталі, необхідні для ремонту, Apple надасть комплект вартістю 49 доларів США, який включає всі необхідні інструменти, необхідні для проведення ремонту для клієнтів. Комплект для оренди буде доступним клієнтам протягом одного тижня, перш ніж його потрібно буде відправити назад до Apple і відправити безкоштовно. Цей варіант оренди пропонує гнучкість клієнтам, які можуть не захотіти повністю володіти та набувати інструментів лише для одного ремонту.

За словами компанії, програма є частиною зусиль Apple щодо "подальшого розширення доступу до ремонту". Тим не менш, Apple попереджає, що «повсюдна більшість» клієнтів все одно повинні відвідувати професійного постачальника послуг ремонту, такого як Apple Store, щоб забезпечити безпечний та надійний ремонт їх пристроїв. За останні три роки Apple розширила свою мережу ремонтних послуг, включивши понад 3000 незалежних постачальників ремонтних послуг і понад 5000 авторизованих сервісних центрів по всьому світу.

Додати коментар
Ще статті за темою