Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple запустила оновлений веб-сайт iCloud

Apple запустила оновлений веб-сайт iCloud

в iCases Blog

З новим дизайном.

Apple випустила новий дизайн на iCloud.com після кількох тижнів бета-тестування. Тепер на сторінці представлені барвисті шпалери з плитками для вашого облікового запису Apple ID та додатків Apple, таких як Фото, Пошта, iCloud Drive, Календар та Нотатки. Також є плитка зі значками для додаткових програм, таких як Find My, Pages, Numbers, Keynote та багатьох інших.

Сторінка може бути налаштована, і користувачі можуть вибирати, які програми відображатимуться в кожній плитці, або повністю видалити плитку. У нижній частині сторінки відображається ваш план сховища iCloud та використання, а також посилання для відновлення нещодавно видалених файлів з iCloud Drive та інших програм.

У верхньому рядку меню користувачі можуть натиснути на знак плюса, щоб створити новий електронний лист, нотатку, подію календаря та багато іншого. Меню також надає доступ до настройок для функцій iCloud+, таких як Hide My Email, iCloud Private Relay та HomeKit Secure Video.

Загалом оновлена ​​сторінка iCloud.com забезпечує більш оптимізований інтерфейс, який полегшує перегляд інформації з першого погляду.

Додати коментар
Ще статті за темою