Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple заявила, що постачання iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max будуть нижчими

Apple заявила, що постачання iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max будуть нижчими

в iCases Blog

Ніж очікувала компанія раніше.

Apple заявила, що очікує на постачання iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max будуть нижчими, ніж очікувала компанія раніше, через тимчасові обмеження COVID-19 на основному заводі Foxconn, де пристрої збираються в Чженчжоу, Китай.

Попередження було опубліковано у прес-релізі на сайті Apple Newsroom:

Обмеження COVID-19 тимчасово вплинули на основний складальний завод iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, розташований у Чженчжоу, Китай. В даний час об'єкт працює на значно зниженій потужності. Як і протягом усієї пандемії COVID-19, ми приділяємо пріоритетну увагу здоров'ю та безпеці працівників у нашому ланцюжку поставок.

Ми, як і раніше, бачимо високий попит на моделі iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Однак тепер ми очікуємо нижчі поставки iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, ніж ми очікували раніше, і клієнти будуть відчувати більш тривалий час очікування на отримання своїх нових продуктів.

Ми тісно співпрацюємо з нашим постачальником, щоб повернутися до нормального рівня виробництва, забезпечуючи при цьому здоров'я та безпеку кожного працівника.

У звіті минулого тижня стверджувалося, що виробництво iPhone може бути скорочено на цілих 30% порівняно із звичайними рівнями на заводі Foxconn через обмеження.

Apple заявила, що скорочення пропускної спроможності ланцюжка поставок призведе до того, що клієнти зіткнуться з більш тривалим часом очікування на замовлення iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max. В даний час, за оцінками, пристрої будуть відправлені через 3-4 тижні до інтернет-магазину Apple в США.

2 листопада китайський уряд розпорядився провести тижневий локдаун для промислової зони, де знаходиться завод Foxconn після спалаху COVID-19.

Додати коментар
Ще статті за темою